1. Člen skupiny, ktorý je v materiálnej núdzi môže sporiť na svoj účet v ľubovoľnej čiastke a na konci roka 2019 sa vyhodnotia jeho úspory na základe výpisu sporenia.
  2. Ak sa člen skupiny rozhodne o sporenie napíše do poznámky pri prevode na svoj účet ,,SPORENIE “
  3. Musí ísť o sporenie a nie o jednorázový vklad.
  4. Ak vloží a budúci mesiac vyberie a opakovane, nie je to sporenie. Na druhej strane, ak sa po pár mesiacoch ocitne človek vo väčšej núdzi a potrebuje peniaze vybrať 1- 2 krát do roka (napr. nedoplatok na elektrine, zvýšené výdavky na začiatku školského roka, počas choroby…), nepríde o možnosť odmeny, ak bude naďalej sporiť.
  5. Sporiť musí každý mesiac a môže zabudnúť max. 3 X s tým, že musí peniažky za ušlý mesiac doložiť.
  6. Každý kto by chcel podporiť tento projekt sa môže zapojiť ako darca a prispievať sumou, podľa jeho možnosti. Tie peniažky budu odmenou – bonusom za to, že sa členovia snažia hľadať riešenia ako si pomôcť v ťažkých situáciach. Prosím darcov, aby napísali do poznámky pri prevode na účet občianskeho združenia Sporenie – bonus, ďakujeme 🙂
  7. Ten kto bude žiadať v iných skupinách, či na darcovských portáloch, či od rôznych organizácií finančnú pomoc, upozorní svojim príspevkom, či komentárom potencionálneho podporovateľa projektu, aby vedel o tejto skutočnosti a na základe toho sa rozhodol, či mu vyplatí bonus k sporeniu.
  8. Koncoročný bonus sa bude prideľovať na základe nasporenej čiastky na účte občianskeho združenia, nezávislé od výšky sporenia členom skupiny, ktorí sú v materiálnej núdzi. Darcovia rozhodnú komu bonus pridelia. Nie je nárokovateľný každému kto bude sporiť.
  9. Transparentný účet občianskeho združenia : Názov účtu: Pomoc Anjelov nádeje, číslo účtu 2101131682/8330 (IBAN: SK1483300000002101131682 BIC/SWIFT: FIOZSKBAXXX